Tegnapelőtt elkészítettem életem első kenyér lángosát!! Bé nagyon büszke volt rám, pedig a tészta icit vastag lett, mert nem tudtam eldönteni, a tepsibe elég lesz-e annyi vagy sok is. De nem lett semmi gond, annyi csupán, hogy az alja aranybarna volt és ropogós, nem omlós puha. A tészta is szépen megkelt, egészen kurjangattam örömömben, mikor megláttam :) Képet ezúttal nem készítettem (a beillesztett nem az én érdemem), de készülök a hétvégén még egyszer elkészíteni, hogy a vasárnap vizsgázó gazdikat meglephessem vele, jól megérdemelt jutalomként. Nagyon izgulok értük, nagyon szuper csapat!
Egyébként feltétnek Hugi verzióját alkalmaztam (csak kapor nélkül), mert a tejfölös alapot jobban kedvelem a paradicsomosnál, de majd ha pizzát sütök, olyan lesz.
4 csiripelés:
Bocsi, az én verziómba sose volt kapor! :P De ügyi vagy amúgy! :)
Hát akkor mit szórsz a tetejére?
sajtot :P
neem, valami zöldfűszert is raksz rá. Láttam a tetején! :)
Megjegyzés küldése